Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BURGEMEESTER VLAARDINGEN ROEPT RAADSLID OP MATJE

VLAARDINGEN- Raadslid Tim Thiel (fractie Boers) is ‘op het matje geroepen’ bij burgemeester Annemiek Jetten (PvdA). Dit naar aanleiding van ‘het adviseren van mensen om het nummerbord te verwijderen bij het parkeren’. Thiel deed die oproep vorige week in een reactie op het besluit van de burgemeester om dubieuze auto’s zonder nummerplaten in de Westwijk niet weg te slepen.

Thiel ziet er het nut niet van in om op gesprek te komen. Thiel: ‘Dat betekent dus dat ik me zou moeten verantwoorden om een ludiek en dus niet serieus voorstel, terwijl de burgemeester niet eens het fatsoen had om zelfs maar te reageren op een mail en SMS van mijn zijde.’ In een uitleg aan de raadsgriffier laat Thiel weten: ‘Dit aangezien ik eigenlijk verwittigd wordt om op bezoek te komen en ik dan tot 18 december zou moeten wachten op een gesprek, want mevrouw Jetten heeft daarvoor geen tijd.’

Gisteravond liet de burgemeester nog nadrukkelijk weten altijd bereid te zijn om met iedereen in gesprek te gaan over zaken als criminaliteit en veiligheid in Vlaardingen.

Volgens Jetten kunnen auto’s zonder kenteken alleen worden gestickerd met een waarschuwing. Wegslepen zou een overtreding van de wegenverkeerswet zijn. Voor Thiel onbegrijpelijk. Hij wijst op de situatie in Schiedam, daar laat burgemeester Cor Lamers (CDA) met grote regelmaat auto’s verwijderen, omdat ze langdurig zonder nummerplaat staan geparkeerd.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *