Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BURGEMEESTER SCHIEDAM ROLT OMSTREDEN VLAG UIT

SCHIEDAM- Burgemeester Cor Lamers (CDA) rolt vanmiddag de Global Goals-vlag uit in de Schiedamse Korenbeurs. Via een persbericht zijn alle lakeien opgetrommeld om hier verslag van te doen. Uit het persbericht: ‘Deze maand is het zeven jaar geleden dat de wereld de Global Goals omarmde (niet volgens de diverse verkiezingsprogramma’s, red.), ook wel bekend als de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. De gemeenteraad van Schiedam heeft zijn steun hiervoor uitgesproken, en de gemeente vermeldt de Global Goals sinds enkele jaren in de begroting.’

Kritische denkers waarschuwen onophoudelijk voor de gevaren van de Global Goals, de zeventien wereldwijde doelstellingen, die zonder uitzondering, allemaal misleidend zouden zijn. De Global Goals zullen, volgens de criticasters, leiden naar een Big Brother observatiestaat en vernietiging van nationale soevereiniteit. Een globalisatie onder de ‘autoriteit’ van de Orwelliaanse bureaucratie van de VN met een wereld van gecentraliseerde banken, een digitale wereldmunt in een maatschappij zonder contant geld en vrije handelszones die enorme voordelen bieden aan uitsluitend grote megabedrijven.

Online gaat een vertaling rond van de werkelijke motieven achter de 17 doelen:

1) Afhankelijk van overheid door invoering basisinkomen via digitale munt
2) Genetisch gemanipuleerd voedsel, kweekvlees, insecten, vegetarisch
3) Gedwongen vaccinatie, intergriteit van eigen lichaam wordt aangetast
4) Massa-indoctrinatie, zo jong mogelijk beginnen met manipuleren
5) Gezin niet meer de hoeksteen van de samenleving (sterke basis), verdeel en heers
6) Vervuild drinkwater; o.a. fluoride, medicijnresten, kalkzouten, zware metalen
7) Afhankelijk van de overheid voor energie, gas en water
8) MKB wordt gesaneerd, economische groei alleen bij grote bedrijven.
Mensen worden nog afhankelijker van leningen, zijn schulden-slaven
9) Alles huren, deel-economie, geen eigen auto: ‘You’ll own nothing and be happy’
10) Communisme, geen ondernemers meer, iedereen in dienst van de staat
11) Massa surveillence, Smartcity’s, volkscontrole, gezichtsherkenning, Al, etc.
12) Foodhubbs, geen boeren meer, afhankelijk worden van import
13) Klimaat dictatuur, lockdowns, CO2-budget gekoppeld aan digitale ID
14) Beheersing van de zeeën. Visserij begrenzen en beheersen
15) Boeren onteigenen, land omzetten naar Natura 2000 gebieden (niet bedoeld voor publiek), mensen zoveel mogelijk in Smartcity’s laten wonen
16) Oorlog starten als leider niet meewerkt met elite, via manipulatie en propaganda draagvlak creëren bij de burgers en de media manipuleert, volkscontrole
17) Eén globale wereldregering. Multi-nationals/superrijken/elite bepalen alles

Naast het ontmaskeren van de 17 doelen wordt online ook een waarschuwing verzonden:

‘Nederland wordt steeds duidelijker aangestuurd door de on-democratische EU, we kunnen immers niet op ze stemmen. Plannen om de digitale ID (QR code) grootschalig in te zetten zijn vergevorderd, er wordt van alles aan deze digitale ID gekoppeld: medische status, persoonlijk CO2-budget en zelfs digitaal geld. Cash geld (anoniem geld) verdwijnt en vrije en anonieme toegang tot het internet (vanwege ‘criminaliteit’) wordt aan banden gelegd via de QR. De digitale ID wordt aan steeds meer gekoppeld en zorgt dat burgers niet meer vrij zullen zijn. Als we gehoorzamen kunnen we voorwaardelijk deelnemen aan de samenleving en krijgen we privileges, naar chinees model. Helaas is dit geen complot-theorie, alles is terug te lezen op de website van de EU. De politiek en hun spreekbuis – de gekochte media – moet het ‘verkopen‘ aan het volk. Laat u niets wijsmaken, laat u niet afleiden. Volg alternatieve/ onafhankelijke media.’

Meer weten? Klik HIER HIER en HIER.

15 reacties op “BURGEMEESTER SCHIEDAM ROLT OMSTREDEN VLAG UIT

 1. Als jullie slagen? Vergeet dat maar, griezel!

  Want de Heer is opkomst voor de zijnen
  en Hij roept ons in waarheid en kracht…
  maar voor hen die het licht niet laat schijnen
  komt de Heer als een dief in de nacht!

  Er is geen boek dat het behoud van de aarde krachtiger verkondigt dan het boek Openbaring. Het uitzicht dat ons wordt gegeven (Openbaringen 19:11) is een rijk van volkomen heil en vrede op aarde en daarna een nieuwe hemel en aarde (Openbaringen 20 en 21).

  “Omdat u het Woord van Mijn volharding  hebt bewaard, zal Ik ook u BEWAREN voor het uur van de verzoeking (= de grote verdrukking), die over heel de wereld komen zal, om hen die op de aarde wonen te verzoeken.” (Openbaring 3:10). 

  Wat kunnen wij doen? Wijs het teken van het beest af in al zijn uitingsvormen!

  Op dit moment ondergaan we nog enkele maanden die grote verdrukking van 3½ jaar. De Bijbel zegt: ‘Het zal een benauwde tijd zijn, zoals er niet geweest is sinds er een volk is geweest tot op die tijd. In die tijd zal uw volk ontkomen: ieder die gevonden wordt, opgeschreven in het boek (des Levens).” (Daniël 12:1).

  1. Dus hoe mooi ze ook gepresenteerd worden, de uitvoering zal hoogst waarschijnlijk niet positief uitpakken voor de mensen.

   Oftewel mensen leven dan in een digitale “kooi” mede mogelijk gemaakt door de invoering van digitale Euro en de digitale ID

  2. Wat dacht je: feiten, argumenten en emotionele pleidooien helpen niet, dus dan maar hardcore bijbelse citaten proberen? Maar eh… ff wat anders… ben jij bekend met het fenomeen ‘De Laatste Paus’? En Alberto Rivera’s stripverhaal, gepubliceerd door Jack Chick??

   1. Nee, die ken ik nog niet. Daar ga is zo eens naar zoeken.

    De Bijbel is buitengewoon interessant nu Openbaringen ons voorzegt wat we nu allemaal om ons heen kunnen vaststellen. Een paar voorbeelden:

    – Een nieuwe wereldorde die zich manifesteert als hoger dan God. Dat is onmiskenbaar de anti-Christ waarvoor wordt gewaarschuwd (en die in deze eindtijd wordt verslagen).
    – Het teken van het beest (de duivel) is de digitale ID en munt (alleen zo kan men nog kopen en verkopen).
    – De man op het roze paard met zwaard zal 30% van de mensen ombrengen. Maar roze paarden bestaan niet. Het is een symbool van het kwaad (rood) dat zich voordoet als het licht (wit). Rood en wit worden roze. Het is het kwaad dat door het vals licht heen schijnt (prikken voor een zogenaamde pandemie om ons de dood in te jagen). Het zwaard staat voor geweld en vooral voor verdrukking. Zo kom je het op tal van plaatsen tegen in de Bijbel.

    Verder voorzegt Openbaringen nog zo veel meer waarvan we pas echt weten wat het betekent wanneer het gebeurt. En lang kan dat niet duren.

    De grote verdrukking, die de hele aarde omspant zoals nooit eerder is gebeurt, begon in januari 2020. De Bijbel voorzegt een duur van 3,5 jaar. Daarna volgen 7 jaren van wederopbouw. Ik durf daar volledig op te vertrouwen. Dat is ook wat God van ons vraagt, vertrouwen. Geen mens hoeft meer te geloven, dat was iets van de afgelopen eeuwen. Anno 2022 mogen we Zijn woord in vervulling zien gaan.

   1. Geen een. Ik ben kerkelijk noch religieus. Maar door het bestuderen (aan alleen lezen heb je niet zoveel!) van de Bijbel kan iedereen wandelen in het licht met Jezus.

     1. Niet religieus wil zeggen niet horend bij een godsdienst en niet aan rituelen doen als bidden voor het eten. Niet kerkelijk betekent dat ik van geen enkele kerk lid ben of deze bezoek.

      Jezus zou ik niet imaginair noemen. Van God, verbeeld als oude man op een wolk, zou je dat kunnen zeggen. Het is ook niet mijn idee van God.

 2. Eigenlijk wil ik het niet weten. Wel weet ik dat ik schoon genoeg heb van allerlei hyperdeugende globalistische academie-mevrouwtjes met regenboog insignes. Mijn intuïtie zegt ….. het kost veel geld en je krijgt er niets voor terug.

 3. Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) vd UN: Duurzaamheidscampagne mt oproepen tot drastische beperkingen energie/vleesconsumptie/reizen/leefruimte en materiële welvaart. Draaiboek is opgesteld door plutocratenfam, Fink ism Schwab. Doel één wereldregering. Volgens links n complot.

  Zamire Willems

 4. We worden een beetje moe van al die vlaggen. Alle vlaggenmasten op 3 (voor Nederlandse vlag, gemeente vlag en EU vlag) na omzagen bij het stadserf dan zijn van alle discussie af.

 5. Mensen, dit is allemaal offtopic, ook het artikel vliegt uit de bocht.
  Zoals “schiedamsnieuws.nl” zelf aangeeft; “Via de eigen nieuwsvoorziening wordt in alle berichten, audio- en videoverslagen gestreefd naar journalistieke objectiviteit.”
  Dit lijkt me een heel mooi streven, laten we het daarbij houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *