Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BUITENZWEMBAD VLAARDINGEN OPGEPIKT DOOR GEMEENTERAAD

gemeenteraad vlaardingen 2VLAARDINGEN- VVD en PvdA gaan er samen voor zorgen dat de wens voor een buitenzwembad in Vlaardingen in de Stadsagenda komt. Dat hebben de twee partijen donderdagmiddag min of meer samen afgesproken tijdens de algemene politieke beschouwingen.

Aanleiding was de ergernis bij de VVD over het gebrek aan ruimte binnen de begroting. Wat de liberalen betreft hoort de wens voor een buitenbad te worden opgenomen in de meerjarenbegroting, maar volgens wethouder Arnout Hoekstra (SP) is dat niet mogelijk, omdat over een buitenbad nog geen besluit is genomen door de  gemeenteraad. Daarop stelde de PvdA voor aan de VVD, en bood daarbij ook direct hulp aan, om hiervoor de Stadsagenda te gebruiken.

Op de site petities.nl is dit weekend een actie gestart voor een buitenzwembad in Vlaardingen. Sinds het verdwijnen van het Kolpabad en de sluiting van het Shell-sportpark heeft de Haringstad geen buitenzwembad meer. Inmiddels gaat de teller van de petitie richting de duizend ondertekenaars (klik HIER).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *