Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BROEKPOLDERWEG VLAARDINGEN MORGEN AFGESLOTEN

VLAARDINGEN- Vanwege het verbreden van de A20 is de Broekpolderweg in Vlaardingen van morgenochtend tot en met vrijdag 12 maart, tussen 06.00 en 18.00 uur, afgesloten voor doorgaand autoverkeer. Fietsers kunnen gebruikmaken van een tijdelijk fietspad. In de kerstvakantie is de weg open voor al het verkeer.

Het verleggen van de Broekpolderweg en de naastgelegen sloot duurt langer dan verwacht.

Het auto- en vrachtverkeer wordt omgeleid via de A20. Woningen en bedrijven aan de Kortebuurt zijn bereikbaar via Maassluis. De verenigingen aan de Broekpolderweg en het recreatiegebied bij de Krabbeplas zijn bereikbaar via Vlaardingen.

Vanwege de aanleg van de Blankenburgverbinding krijgt de A20 tussen Kethelplein en het nieuwe knooppunt Vlaardingen in beide richtingen een extra rijstrook. Om ruimte te maken voor de verbreding wordt een deel van de Broekpolderweg tien meter naar het noorden verschoven (zie afbeelding). Ook worden de sloot en ondergrondse leidingen op deze locatie verlegd.

De nieuwe snelweg de A24 verbindt de A20 bij Vlaardingen (noordoever) met de A15 bij Rozenburg (zuidoever). Meer informatie over het project vindt u opĀ www.blankenburgverbinding.nl.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *