Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BRANDERSFEESTEN SCHIEDAM IN DE STARTBLOKKEN

SCHIEDAM- Op ‘t Stadserf in Schiedam-Oost wordt momenteel hard gewerkt aan de opbouw van de kermis voor de Brandersfeesten 2018. De truck van Boersma is uitgeladen, de draaimolen en de goktenten staan. Vanaf morgenmiddag 14.00 uur is de kermis dagelijks vanaf dat tijdstip open tot en met aanstaande zondagavond 00.00 uur.

De Brandersfeesten wacht vier zonnige dagen. Op donderdag en vrijdag zijn er nog enkele wolken aan de lucht, maar voor zaterdag en zondag wordt een strak blauwe lucht voorspeld met temperaturen van 15°C tot 16°C.

Het jaarlijkse stadsfeest wordt ook direct een hevige vuurdoop van de nieuwe lokale omroep van Schiedam. Tijdens de Brandersfeesten doet de zender alle dagen op radio, tv, internet en social media live verslag met een team van dertig mensen.

De uitzending begint vrijdagmiddag om 15.00 uur al met het RTV Rijnmond radioprogramma Rijnmond Nu wat live vanuit de studio aan het Broersveld komt. Razende reporter Ronald van Oudheusden gaat de stad in om verslag te doen. Dat is te horen op RTV Rijnmond en op de frequentie van de Schiedamse lokale omroepen.


FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *