WATERWEG ACTUEEL

BOMENBELEID VOOR WELZIJN EN WOONKWALITEIT SCHIEDAMMERS

BOMENBELEID VOOR WELZIJN EN WOONKWALITEIT SCHIEDAMMERS

SCHIEDAM-  Het opstellen van een kadernota Groen, met specifieke aandacht voor het bomenbeleid, zal bijdragen aan het welzijn en de woonkwaliteit van de Schiedammers, denkt het nieuwe gemeentebestuur. In 2019 wordt door het stadsbestuur de nota opgesteld, met daarin aandacht voor het bomenbeleid, waarover deze site vorige maand al schreef.

Als wethouder gaat Jeroen Ooijevaar (GroenLinks) in het nieuwe stadsbestuur over het bomenbeleid. Een maand voor zijn installatie als wethouder richtte Ooijevaar hoogstpersoonlijk de tak op van de Schiedamse bomenridders. In aanwezigheid van Ooijevaar werd als eerste daad een jonge boom illegaal aangeplant. De wethouder heeft aangegeven ‘dat het heel goed zou zijn voor de gemeente om die club aan tafel te hebben.’

Naast bomenbeleid wil de GroenLinks bestuurder ook particuliere initiatieven aanmoedigen voor groene daken, zonnepanelen, energiebesparing en isolatie.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Webradio Torpedo

juni 13th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *