Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BLIJVENDE ONZEKERHEID EXTRA SPORTVELD HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Het blijft nog zeker tot januari volgend jaar onduidelijk onder welke voorwaarden de aanleg van een extra sportveld in Hoek van Holland alsnog mogelijk gemaakt kan worden. De PvdA in Rotterdam heeft in oktober schriftelijke vragen gesteld aan het stadsbestuur over een extra sportveld. De partij krijgt te horen dat een aantal inhoudelijke zaken over dit onderwerp meer tijd kosten om te beantwoorden.

De PvdA wil dat Rotterdam bij de provincie Zuid-Holland peilt onder welke voorwaarden de aanleg van het extra sportveld in Hoek van Holland alsnog mogelijk gemaakt kan worden. Dat willen de sociaaldemocraten naar aanleiding van het bericht dat de aanleg van het sportveld niet doorgaat. De reden: door de recente ‘stikstofuitspraak’ van de Raad van State kunnen benodigde vergunningen niet worden afgegeven door de provincie Zuid-Holland.

Eerder schaarden de gebiedscommissie Hoek van Holland en de gemeenteraad zich achter de aanleg van een extra sportpark de Rondgang, mits financieel haalbaar en ruimtelijk inpasbaar. De PvdA was enthousiast over deze plannen, omdat sportaccommodaties in Hoek van Holland onder druk staan door nieuwbouwplannen, aanwezige natuurgebieden en de locaties aan zee.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *