Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BIEB VLAARDINGEN INFORMEERT OVER DONORREGISTER

VLAARDINGEN- Op maandag 20 juli is de cursus ‘Gezonde Taal’ in de Bibliotheek de Plataan afgesloten met een informatiebijeenkomst over het nieuwe donorregister.

De cursus Gezonde Taal duurt 20 weken en u leert er alles over uw lichaam en gezondheid. Daarnaast krijgt u ook één keer per week beweeglessen, die afgestemd worden op het thema van de week. Dit jaar hebben de cursisten door de lockdown een aantal weken online lessen gehad. Vanaf 1 juni mochten ze weer starten met de fysieke lessen. Na deze 20 intensieve weken hebben ze nu hun certificaat in ontvangst mogen nemen.

De informatiebijeenkomst over het nieuwe donorregister was niet alleen bedoeld voor de cursisten, maar vrij toegankelijk voor iedereen. Het publiek heeft informatie gehad over de nieuwe donorwet en het donorregister. Ook is er de workshop ‘Hoe vul ik het donorregister in’ gegeven.

Na de workshop konden de aanwezigen zich in schrijven voor de gratis computerlessen in de Bibliotheek.

Wil je meer informatie over de cursus ‘Gezonde Taal’ of ‘De Nieuwe Donorwet’? Neem dan contact op met Çilem Böyükünlü, projectleider Taal & Gezondheid via cboyukunlu@bibliotheekvlaardingen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *