Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BEELDEN BRANDSTICHTER SPORTCAFÉ MAASSLUIS

MAASSLUIS- Wie is de brandstichter van horecagelegenheid The Score aan het Dennendal in Maassluis? Op camerabeelden die door de politie zijn verspreid is te zien hoe de dader tijdens de jaarwisseling meerdere keren een zwaar voorwerp door de ruit van het sportcafé gegooid en daarna vuurwerk naar binnen werpt. Hierdoor is er een fikse brand ontstaan.

Volgens het tijdstip op de camerabeelden begon de man om 23.57 uur met het vernielen van de ruit, nog geen minuut later gaat de brandstichter er vandoor. De brandweer van Maassluis werd pas om 00.23 opgeroepen voor de brand, omdat de brand pas laat werd ontdekt.

Toen de brandweer ter plaatse was, kwam er al veel rook uit het horecabedrijf van de Turkse broers Donmez. De brandweer schaalde op naar het sein ‘middelbrand’.

Niet alleen restaurant ‘The Score’ moest sluiten door de brand, maar ook de naastgelegen snackbar van de familie Donmez moest sluiten door de schade. De naastgelegen snackbar is inmiddels weer open.

Weet u wie de brandstichter is? Of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het vinden van de brandstichter? Bel dan 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *