Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BAKWEDSTRIJD VOOR KINDEREN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Op deze laatste dag van de kerstvakantie organiseert het Stedelijk Museum Schiedam allerlei feestelijke activiteiten met minder suiker. Luister naar zoete verhaaltjes, bak gezonde cupcakes of maak een filmpje waarin snoep de hoofdrol speelt. Wil je weten wat kunstenaars met snoep maken? Loop dan mee met de rondleiding door Sticky Business. De verleiding van suiker in de kunst en laat je inspireren om de mooiste cupcakes te maken.

 In de speurtocht is veel te ontdekken. Wat zie, ruik of proef jij? We hebben speurtochten voor verschillende leeftijden van 4 t/m 7 jaar en 8 t/m 12 jaar. Ga op reis door de suikerwereld.

 Kom lekker bij het haardvuur zitten en luister naar zoete verhaaltjes. Maak met snoep en suikerklontjes je eigen suikerzoete filmpje. Of samen met je ouders kijken naar kunst over suiker. Fantasieën komen tot leven bij het supergrote snoeplandschap. De gids vertelt je alles over de bubbelende ketel met suiker.

Zijn gezonde cupcakes lekker? Als jij ze zelf maakt wel! Versier ze met wortelslierten, kokosrasp en nootjes. De drie beste, creatiefste, kunstzinnigste bakkers winnen een leuke prijs.

De bakmiddag is gratis voor kinderen. Ook de tentoonstelling Sticky Business is gratis voor kinderen t/m 18 jaar. Schiedammers betalen  5 Euro. Gratis met RotterdamPas, Museumkaart.

 

KINDERMIDDAG MET BAKWEDSTRIJD

ZONDAG 7 JANUARI 11.00 – 15.00 UUR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *