WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AUTO SCHUTTER ZWIJNDRECHT GEVONDEN IN ROTTERDAM-ZEVENKAMP

ROTTERDAM- Mede dankzij tips heeft de politie de auto op de Kuinder in Rotterdam gevonden die ze zochten in het onderzoek naar de schietpartij in Zwijndrecht. De recherche onderzoekt hoe lang de auto hier al staat.

In het onderzoek naar de 49-jarige voortvluchtige Minh Nghia Vuong is eerder de eigen auto van de dader al gevonden op de Veldslahof in Zwijndrecht. Dit voertuig is veiliggesteld en wordt onderzocht. Het vermoeden was dat Vuong gebruik maakte van de grijze Skoda Octavia met kenteken KV-121-F.

Woont u op of in de omgeving van de Kuinder, heeft u gezien dat ergens in de afgelopen dagen de auto is geparkeerd of heeft u iemand zien uitstappen? Of heeft u camerabeelden waar de Skoda op staat? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Een 66-jarige inwoonster van Dordrecht is zaterdag 21 januari overleden na een schietpartij bij winkelcentrum Walburg aan het Hof van Holland in Zwijndrecht. Een 38-jarige vrouw uit Rotterdam raakte zwaargewond en is met een spoedtransport overgebracht naar het ziekenhuis. Het betreft een moeder en dochter. De dader wist weg te komen. Vermoed wordt dat de toedracht moet worden gezocht in de relationele sfeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *