Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ARS MUSICA MET MOZART IN MAASSLUIS

MAASSLUIS- Onder de titel MozART29! brengen het Ars Musica Orkest, het Ars Musica Kamerkoor en solisten o.l.v. Patrick van der Linden op zaterdag 30 november een concert met louter muziek van Wolfgang Amadeus Mozart in de Grote Kerk te Maassluis. Er staan drie werken op het programma, alle drie geschreven in Salzburg tussen 1774 en 1779: een symfonie, een soloconcert en een vocaal werk. Ze laten zonder twijfel de creativiteit en het vakmanschap van Mozart horen.

Het Ars Musica Orkest is een jong, professioneel, enthousiast en flexibel orkest, opgericht in 2014 en geleid door chef-dirigent Patrick van der Linden. Het orkest maakt eigen programma’s met verbindingen tussen oude genieën als Bach en Beethoven en nieuwe tijdperken. Er wordt actief en energiek gemusiceerd waarmee er als vanzelfsprekend een persoonlijke band met het publiek wordt gecreëerd. Het Ars Musica Kamerkoor bestaat sinds 2013 en is een professioneel ensemble dat een flexibele bezetting kent. Die bezetting maakt het mogelijk om muziek uit verschillende stijlperioden te presenteren.

ARS MUSICA ORKEST & ARS MUSICA KAMERKOOR o.l.v. Patrick van der Linden

Margreet Rietveld, sopraan Franske van der Wiel, alt Jelle Leistra, tenor Moritz Kellner, bas Matthijs Koene, panfluit

Programma Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791) Fluitconcert in D, KV 314 Krönungsmesse in C, KV 317 Symfonie 29 in A, KV 201

Praktische informatie

Locatie: Grote Kerk Maassluis Datum: zaterdag 30 november 2019 Aanvang: 20:00 uur

Toegangskaarten kassa: € 25,00 Online voorverkoop: € 23,00 Jongeren t/m 18 jaar gratis

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.muziekmaassluis.nl info@muziekmaassluis.nl tel. 0182-614407

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *