Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ANIMATIE TEAM BOMENDAL MAASSLUIS

Sparrendal 1MAASSLUIS- Een kleine teleurstelling voor de vrijwilligers die met elkaar het Animatie Team Bomendal vormen. Het plan het team vanavond in het zonnetje te zetten gaat niet door, wegens ziekte van wethouder Kees Pleijsier (CDA). De groep zou worden bedankt voor hun inzet om tijdens de zomervakantie de thuisblijvende kinderen te vermaken met spelletjes en activiteiten. De gemeente Maassluis gaat proberen hier op een ander moment aandacht voor te vragen.

Het Animatie Team Bomendal bestaat uit de volgende personen: Chantalle, Chuck, Alex, Marjolein, Ron, Marianne, Harold, Shu & Renate.

Vorige jaar werden er tijdens de school zomervakantie op het veld achter de Sparrendalflats diverse activiteiten georganiseerd door een aantal vrijwilligers. Hieruit is het Animatie Team Bomendal ontstaan, een groep vrijwilligers die met hart en ziel ook dit jaar weer in de zomervakantie leuke sportieve uitdagende en verbroederende spelletjes en activiteiten willen organiseren. Denk bijvoorbeeld aan: voetbaltoernooi, knutselclub, kinderbootcamp, kinderdisco, zeskamp voor heel de familie.

Het initiatief om dit in de wijk te organiseren wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Maassluis, MaasDelta en diverse bedrijven in Maassluis. De gemeente kon het bewonersinitiatief vanuit het gebiedsbudget ondersteunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *