Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘AMPER RUIMTE OP TROTTOIR KORTE HOOGSTRAAT VLAARDINGEN’

VLAARDINGEN- Door het plaatsen van nieuwe fietsenrekken kunnen scootmobiel en voetganger elkaar nauwelijks passeren op de stoep van de heringerichte Korte Hoogstraat. Dat constateert oppositiepartij ONS.Vlaardingen. ‘Wij snappen niet wat er mis is met de traditionele fietsenstandaarden, maar de Gemeente Vlaardingen zal wel een briljante verklaring hebben. Het zal ONS benieuwen’, laat raadslid Ben Vuijk (ONS) weten.

De constatering is opmerkelijk. Namens ONS is in september 2017 al gewezen op de ontoegankelijkheid van meerdere panden in de Korte Hoogstraat voor mensen in een rolstoel, scootmobiel of met een rollator.

Twee maanden terug – aan de vooravond van de herinrichting van de straat- kwam de fractie Boers met de vraag of alle winkels en woonhuizen in de Vlaardingse Korte Hoogstraat nu echt voor iedereen goed bereikbaar worden gemaakt.

Het gemeentebestuur heeft de vragen nog niet beantwoord, omdat burgemeester en wethouders hebben bepaald dat alle schriftelijke vragen van de fB alleen met opzettelijke vertraging in behandeling worden genomen. De hoeveelheid vragen van de fractie zou onacceptabel zijn.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *