Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AMPER BEWIJS VOOR ‘VERONTRUSTEND BEELD’ MAASSLUIS

MAASSLUIS- De situatie in Maassluis rond ‘het virus’ levert al maanden geen enkel verontrustend beeld op. Dit weekend is welgeteld één inwoner opgenomen in het ziekenhuis in verband met ‘het virus’ . Burgemeester Edo Haan (PvdA) had het twee weken terug nog over een situatie die ‘ernstig tot zeer ernstig’ zou zijn. Haan liet dat weten vlak voor de afsluiting van de raadsvergadering. De volksvertegenwoordigers hoorden het stilzwijgend aan.

De burgemeester zei letterlijk: “Ook de oploop in Maassluis is echt met 20 a 30 personen momenteel aan de orde. Ik wijs er daarbij wel op dat het aantal slachtoffers niet stijgt tot nu toe, gelukkig, maar goed, we hebben toch te maken met … uh… honderden mensen die besmet of besmet zijn of besmet zijn geweest in onze stad.”

Voor de eerste burger aanleiding bij het team Handhaving & Toezicht extra toezichthouders aan te stellen voor een tijdelijke periode, om zodoende de handhaving van de ‘corona-maatregelen’ zo goed mogelijk te kunnen borgen.

De vaak getoonde exponentiële curven van de stijging aan ‘corona-gevallen’ zijn misleidend, omdat ook het aantal tests exponentieel is toegenomen. Het sterftepercentage (IFR) met Covid-19 is wereldwijd officieel vastgesteld op 0,2 %, dat van griep is ongeveer 0,16 % (Bron: WHO).

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *