Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ALSNOG NIEUWBOUW ORANJESTRAAT VLAARDINGEN-OOST

VLAARDINGEN- Er komen toch woningen op het braakliggend terrein tussen de Oranje- en de Willem Beukelszoonstraat in Vlaardingen-Oost. Aannemer Waal Bouw uit Vlaardingen heeft een omgevingsvergunning aangevraagd voor de nieuwbouw.

Er bestaat al jaren grote onduidelijkheid over de bouwplannen in dit deel van Vlaardingen-Oost. Voor het braakliggend terrein in de Oranjestraat is in juli 2016 een bouwvergunning afgegeven door de gemeente. Daartegen hebben eenendertig belanghebbenden een bezwaar ingediend, maar een officiƫle reactie bleef uit.

Met de hulp van een advocaat is het de buurt maanden later duidelijk geworden dat alle bezwaren gegrond zijn verklaard. Toch zat een officiƫle bevestiging er niet in, omdat er fouten zouden zijn gemaakt bij de afhandeling van de benodigde vergunningen.

Twee jaar terug heeft het gemeentebestuur van Vlaardingen het bestemmingsplan aangepast voor de bouw van nieuwe huizen. De gemeente liet begin 2017 weten dat bewoners zijn gehoord bij de planontwikkeling en dat de bouwplannen naar aanleiding van hun opmerkingen zouden zijn aangepast.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *