Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ALSNOG AFSLUITING A4 IN DE NACHT

SCHIEDAM- Op 25 en 27 augustus is de afsluiting van de A4 Rechts niet door gegaan vanwege de slecht weersverwachting. Rijkswaterstaat haalt dat in op dinsdag 15 september en woensdag 16 september. Wederom van 22.00 uur – 05:30 uur. De toe-en afritten worden ook weer vanaf 21.00 uur al afgesloten. De A4 richting Den Haag blijft beschikbaar.

Afsluitingen

• Maandag 24 augustus: A4 richting Rotterdam na afrit Den Haag Zuid. De toeritten zijn niet afgesloten

• Dinsdag 25 aug, woensdag 26 augustus en donderdag 27 augustus: A4 richting Rotterdam na afrit Den Haag Zuid de toerit Den Haag Zuid, verzorgingsplaats Peulwijk-West en de toe-en afrit Den Hoorn.

Verkeer wordt omgeleid via knooppunt Ypenburg en de A13. De hulpdiensten kunnen op afroep langs het werk. Gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg geven de omleidingsroutes aan.

Houd rekening met een extra reistijd tot 15 minuten

Aannemingsmaatschappij Van Gelder voert de werkzaamheden uit die bestaan uit het repareren van asfalt. De (snel)wegen in de provincie Zuid-Holland heeft regulier onderhoud nodig. Met dit reguliere onderhoud blijven de wegen goede conditie. Zo zorgen we ervoor dat het verkeer vlot en veilig kan blijven rijden.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *