WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AFSCHEID BURGEMEESTER SCHIEDAM IN SINT JANS- OF GROTE KERK

SCHIEDAM- Burgemeester Cor Lamers (CDA) neemt op woensdag 31 mei en donderdag 1 juni afscheid als burgemeester van Schiedam.

Op donderdag 1 juni wordt in de Grote- of Sint Janskerk in Schiedam tussen 16.00 en 18.00 uur een afscheid georganiseerd ter gelegenheid van het vertrek van burgemeester Cor Lamers. Deze gelegenheid is openbaar en iedereen is hierbij van harte welkom. De gemeente hoopt veel inwoners, partners van de gemeente en andere belangstellenden te zien. Er is voor het oudste gebouw van Schiedam gekozen vanwege de belangstelling van burgemeester Lamers voor geschiedenis. Vanzelfsprekend krijgt die middagbijeenkomst een mooi Schiedams karakter.

Op woensdag 31 mei wordt een zogenoemde bijzondere gemeenteraadsvergadering in de Aleidazaal (raadszaal) van de gemeente Schiedam aan het Stadserf 1 gehouden. De gemeenteraad staat met diverse insprekers stil bij zijn vertrek. Loco-burgemeester Antoinette Laan (VVD), plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad Onno Spek (VVD), burgemeester van Rotterdam de Ahmed Aboutaleb (PvdA) en de commissaris van de Koning in de provincie Zuid-Holland de Jaap Smit (CDA) spreken die avond.

De vergadering begint om 20.00 uur. De raadszaal is toegankelijk voor genodigden. Overige bezoekers wordt daarom verzocht in de Hagazaal van het Stadskantoor de bijeenkomst op scherm te volgen. De bijeenkomst is ook thuis te volgen via de gemeentelijke website schiedam.nl. Ook de lokale omroep zal het afscheid uitzenden.

Eén gedachte over “AFSCHEID BURGEMEESTER SCHIEDAM IN SINT JANS- OF GROTE KERK

  1. Kijk hem zitten.. en dat wordt ingeruild voor een jobhopper op leeftijd …. van D66. Klaar zijn we d’r mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *