Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AANLEG KABELS NIEUW STATION HOEK VAN HOLLAND HAVEN

HOEK VAN HOLLAND- Aan de Badweg in Hoek van Holland wordt nog deze week gestart met het aanleggen van kabels. Dit ter voorbereiding van de aanleg van het nieuwe station Hoek van Holland Haven en de nieuwe inrichting van het eindplein. Deze werkzaamheden nemen naar verwachting circa drie tot vier maanden in beslag.

Met het aanleggen van kabels op het trottoir wordt een geringe overlast voor ondernemers en omwonenden voorzien. Zodra de kabels aan de Badweg vernieuwd zijn wordt gestart met het bouwrijp maken van het plein Badweg/Zeekant. Een goede doorstroming van het verkeer tijdens de bouw vormt daarbij een belangrijke voorwaarde.

De bouwrijp werkzaamheden aan het plein Badweg/Zeekant starten ook deze maand zodat deze voor het badseizoen 2020 gereed zijn en er dan een nieuw station ligt met een nieuw ingericht plein.

De bouwrijpwerkzaamheden aan de Paviljoensweg ten behoeve van de herinrichting van de weg en de aanleg van de metrobaan worden naar verwachting eind januari 2020 afgerond. De voorbelasting is inmiddels gegund en start per februari 2020. De doorloop tijd voor het aanbrengen van de voorbelasting wordt ingeschat op twee maanden. De voorbelasting blijft zo’n vier maanden liggen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *