Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AANHOUDING BIJ CONTROLEACTIE VLAARDINGEN-WEST

VLAARDINGEN- Tijdens een actie in de Westwijk in Vlaardingen is één persoon aangehouden. De man zat achter het stuur en is op basis van een alcohol/drugstest aangehouden. Zestien mensen zijn preventief gefouilleerd en er is één bekeuring uitgeschrevenvoor fout parkeren.

Toezicht en Handhaving van de gemeente Vlaardingen en de politie hebben de controleactie in de Westwijk samen georganiseerd. Er worden regelmatig overlastmeldingen gedaan door bewoners en ondernemers. Burgemeester Annemiek Jetten (PvdA): “Mensen moeten zich in Vlaardingen veilig kunnen voelen. Door extra in te zetten in onze wijken en met speciale aandacht daar waar veel meldingen worden gedaan, hopen we de veiligheid te vergroten. De samenwerking hierin met andere partijen, zoals de politie, is van groot belang.We gaan deze controles regelmatig herhalen.”

Bij het preventief fouilleren zijn geen wapens aangetroffen. Naast de fouilleringen zijn ook 41 mensen gecontroleerd op het bij zich hebben van een geldig legitimatiebewijs.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *