Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AANHOUDING 25-JARIGE VERDACHTE UIT SCHIEDAM

SCHIEDAM- De 25-jarige Hicham M. uit Schiedam is aangehouden. M. wordt ervan verdacht eind mei een 31-jarige man te hebben neergeschoten in de Allard Piersonstraat in Rotterdam-West. De aanhouding gebeurde gistermiddag in een hotel in de Rotterdamse wijk Prins Alexander.

Het is even voor 21.00 uur ’s avonds als op dinsdag 21 mei een man wordt beschoten op de Allard Piersonstraat in Rotterdam. Op dat moment zijn er veel mensen op straat, waaronder spelende kinderen. Door in aanwezigheid van al deze mensen te gaan schieten, heeft de schutter een levensgevaarlijke situatie veroorzaakt. Toen een verdachte in beeld kwam, is om die reden al vrij snel besloten zijn naam en foto in Bureau Rijnmond en Opsporing Verzocht te tonen.

Het tonen van zijn foto leverde niet alleen tips op, maar beperkte de verdachte ook in zijn bewegingsruimte. Na uitgebreid onderzoek vonden rechercheurs de man ondergedoken in een hotel aan de Hoofdweg in Prins Alexander. Hij probeerde nog te vluchten door in een sloot achter het hotel te springen, maar agenten en rechercheurs zetten de achtervolging in. Al vrij snel moest de verdachte zijn vlucht opgeven en konden agenten de man aanhouden.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *