RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAN (28) SCHIEDAM VERDACHT VAN BESCHIETING ROTTERDAM-WEST

SCHIEDAM- Een 28-jarige man uit Schiedam is aangehouden voor betrokkenheid bij het beschieten van een 33-jarige man in Rotterdam-West.

Gisteravond rond 23.50 uur is het slachtoffer uit Delft beschoten aan de Geuzenlaan. Hij raakte daarbij gewond. Dankzij getuigen die een kenteken noemden werd kort daarna in Rotterdam-Zuid een auto gezien waarin een viertal verdachten. Met een benaderingstechniek gevaarlijke verdachten zijn de vier inzittenden aangehouden. Het gaat om twee 21-jarige mannen uit Zoetermeer, een man van 18 uit Pernis en de verdachte uit Schiedam.

Het slachtoffer was net in zijn auto gestapt toen hij werd belaagd door een aantal mannen en werd beschoten. Hij was nog wel aanspreekbaar, een omstander bracht hem in zijn eigen auto naar het ziekenhuis. Intussen was de politie gewaarschuwd en werd op basis van getuigenverklaringen direct een onderzoek gestart. Dat leidde naar de auto met de vier Noord-Afrikanen. Zij zitten nog vast.

Rechercheurs zijn op zoek naar meer informatie over wat er precies gebeurd is. Daarvoor wordt onder andere buurtonderzoek gedaan en camerabeelden bekeken. Heeft u nog beeld of informatie die kan bijdragen aan dit onderzoek, weet u iets over de aanleiding of heef u een vermoeden wat hier achter zit? Laat het de politie weten. Bel 0800-6070.

1 reactie op “MAN (28) SCHIEDAM VERDACHT VAN BESCHIETING ROTTERDAM-WEST

  1. Als de 33 jarige man ooit 34 wordt was de 28 jarige man een slechte schuttert, als de 28 jarige man nooit 29 wordt is de 33 jarige man slimmer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *