Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

12 INBRAKEN IN 4 WEKEN DOOR MAN (21) VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Het Openbaar Ministerie (OM) verdenkt Zakaria El Y. uit Vlaardingen van dertien inbraken rond de feestdagen. De 21-jarige verdachte moet voor alle zaken voor de meervoudige strafkamer verschijnen.

Een overzicht:

2 december 2020: Er wordt in Brielle ingebroken bij een woning aan de Maarland Zuidzijde.

2 december 2020: Korte tijd later verdwijnt uit een woning aan de Vrouwenhoflaan een laptop en geld door middel van braak.

5 december 2020: Nu is het raak in Maasland, bij een huis gelegen aan de Slot De Houvelaan. Hier worden sieraden, horloges, zonnebrillen, een stijltang en een sieradendoosje weggenomen.

5 december 2020: Ook wordt in Hoek van Holland ingebroken bij een woning in de President J.V. Wierdsmastraat. Hier bestaat de buit uit een tablet, een e-reader, een PM4-speler, horloges, sieraden, een accu van een e-bike, kleding en geld.

9 december 2020: Weer is het raak in Hoek van Holland. Nu bij een woning gelegen in de Rijpstraat. Gestolen worden sieraden en een spaarpot.

14 december 2020: Hoek van Holland wordt opnieuw bezocht. Ditmaal wordt een woning aangedaan in de Cornelis Sterrenburgstraat. Hier wordt geprobeerd een raam open te breken of te forceren, terwijl de uitvoering van het voorgenomen misdrijf niet is voltooid.

24 december 2020: Nu wordt ingebroken in Rozenburg, bij een woning gelegen aan het Gangboord. Hier verdwijnen sieraden en geld.

25 december 2020: Er wordt ingebroken in Oegstgeest, in de Soembastraat. Hier worden bij een echtpaar geld en goederen gestolen.

25 december 2020: Daarna wordt in Poeldijk ingebroken in de Irenestraat. Daar worden sieraden gestolen.

31 december 2020: Op oudjaarsavond wordt een pand bezocht in de Rijpstraat in Hoek van Holland. Hier wordt 600 euro buitgemaakt.

4 januari 2021: Nu wordt ingebroken in Maasland. Uit een woning gelegen op de Koningin Julianaweg verdwijnt een spaarpot (met onder meer geld en spaarpunten), sieraden en een portemonnee met Amerikaanse Dollars.

5 januari 2021: Tenslotte wordt in Monster ingebroken bij een huis in de Voswijckstraat. Hier bestaat de buit uit geld.

2 reacties op “12 INBRAKEN IN 4 WEKEN DOOR MAN (21) VLAARDINGEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *