WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VOORMAN GROENLINK SCHIEDAM ACHTER OMSTREDEN KANDIDAAT

SCHIEDAM- De fractievoorzitter van GroenLinks Schiedam is trots op zijn voorkeurstem die hij afgelopen week heeft uitgebracht op Kauthar Bouchallikht, nummer 9 op de kandidatenlijst van GroenLinks voor de Tweede Kamer. Door dergelijke voorkeursstemmen komt Bouchallikht alsnog in de Tweede Kamer, zo beweert ze zelf op basis van een analyse van gemeentelijke uitslagen (GroenLinks heeft waarschijnlijk 7 zetels behaald volgens de voorlopige prognose van persbureau ANP). Karens liet op 13 maart al weten: ‘Stem 17 maart Kauthar’. En op 17 maart: ‘Zojuist mijn stem uitgebracht op Kauthar’.

Bouchallikht heeft afgelopen december haar excuses aangeboden voor een foto uit 2014 waarop ze bij een demonstratie te zien is waarbij antisemitische leuzen werden meegedragen.

Bouchallikht is op meerdere vlakken omstreden vanwege haar banden met de Moslimbroerderschap. In 2019 nam ze deel aan een mediatraining van de Turkse moslimbroederschap. Ook zat ze als dochter van de oprichter van de Nederlandse moslimbroederschap jaren in verschillende bestuursfuncties van de moslimbroederschap-jongerentak FEMYSO. In 2016 nam ze in Istanbul deel aan de International Media Training van de Brits-Turkse moslimbroederschap-stichting The Sinan Wren Foundation.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

12 gedachten over “VOORMAN GROENLINK SCHIEDAM ACHTER OMSTREDEN KANDIDAAT

  1. Niks nieuws toch?
    Als rechts Nederland een opmerking, foto of appie maakt valt heel links Nederland inclusief de gesubsideerde staatsomroep over deze heen.
    Doet zo een door Erdolullo gesponsorde groei briljantje mee aan demonstraties tegen Joodse medemensen en volgt allerlei cursussen om haat te prediken, hoor je niets.
    Waarschijnlijk vertrekt deze “dame” binnen afzienbare tijd naar de 5e colonne partij denk.
    Hebben ze er weer een zeteltje bij.

    1. Motie van de leden Kuzu en Azarkan over Nederlandse moslims gedurende de Ramadan in staat stellen het gebed te verrichten in de moskee als de avondklok nog van kracht is

      Indieners
      Indiener
      Tunahan Kuzu, Kamerlid DENK
      Medeindiener
      Farid Azarkan, Kamerlid DENK

      10 maart 2021
      25295-1047
      Motie
      Stemmingsuitslag
      Verworpen met handopsteken
      Voor Tegen
      8 142

      Meerderheid was op 10 maart tegen dat achterlijke idee. Ben benieuwd wat er nu gebeurt als er opnieuw een motie wordt ingediend.
      Alle partijen hebben de zeteltjes binnen de komende 4 jaar. En heel veel mensen vergeten snel.
      Ik ben wel voor afschaffing van de avondklok, maar dan voor iedereen. Denk schermt toch dat zij voor iedereen zijn? Stelletje hypocriete zakkenvullers die erop uit zijn alle Nederlandse normen en waarden kapot te maken. Alles voor de Islam.

      1. Als dit er door komt gaan we massaal naar buiten, al hebben we er niets te zoeken. Dan ben ik ook maar even een mohammedaan, als ik maar niet besneden hoef te worden, en niet met zo’n nichterig bontkraaggie hoef te lopen.

        1. Aboutaleb: ‘Houden aan avondklok moeilijk voor moslims tijdens ramadan’

          Hij heeft natuurlijk gelijk.
          De avondklokrellen – in de avond, niet die overdag – waren natuurlijk al voornamelijk natos. En dan worden ze nu ook nog eens ONDERDRUKT IN HUN GELOOFSBELEVING. Nou, dat wordt een suikerfeest voor de ME, want ramadanrellen zijn al een jaarlijkse oerhollandse traditie, en daar komt nu dus voor “een heleboel mensen” een avondklok bovenop die “ingewikkeld” is. Enfin, het racisme van de lage verwachtingen (au) is nog steeds racisme als die bijgestelde verwachtingen blijken te kloppen.

          1. Dan gaan die klote mohammedanen weer zorgen voor veel besmettingen onder elkaar en dus verlenging van ons gevangenschap met al die maffe maatregelen.

          2. Diezelfde Aboutaleb die een Kralingsebos en het strand bij Hoek van Holland laat afsluiten want oh wat is het allemaal gevaarlijk (NOT!). Valt die even van zijn coronageloof. Of zijn z’n soortgenoten immuun? Natuurlijk niet.

            Weg die avondklok, testen en muilkorven. Als dit zorgt dat we er eerder vanaf zijn whocares?

            Wat we hier zien is het nieuwe normaal. Verdeeldheid zaaien . En wie trappen er weer in? De lockdownies!

        2. Één ding is positief dat die lui mekaar gaan opzoeken:
          Zijn we weer een tijdje van de stadswachtjes af. Deze zullen wel weer besmet raken. Dat zijn de mannen die zo graag boetes schrijven, maar nu wel bij elkaar op visite gaan, uit naam van geloof.

  2. Iedereen, maar vooral de vrouwelijke bevolking zou boos moeten zijn op Mr Karens van GroenLinks, voor het steunen van iemand die het niet zo nauw neemt met de rechten van vrouwen!
    Dikke faal!

  3. Het wordt allemaal zeer ongeloofwaardig. Eerst wordt er gesproken dat de avondklok en het ontvangen van 1 bezoeker per dag nodit is voor het terugdringen van de pandamie, en nu wordt er gesproken over het verplaatsen van de avondklok om mensen de kans geven bij hun familie op bezoek te kunnen gaan.

    Ik ga er steeds meer in geloven dat deze wetgeving van de avondklok en bezoekregeling onzinnig is zeker gezien het feit dat door in breng van 1 burgemeester deze regeling van tafel geveegd wordt. Het wordt disciminatie houd ik niet van maar dit soort acties helpt niet mee in het terugdringen van discriminatie en in dit geval van de Nederlandse bevolking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *