Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MEER MILIEUBELASTENDE FOLDERS VOOR SCHIEDAMMERS

SCHIEDAM- Opnieuw heeft GroenLinks huis-aan-huis folders verspreid onder de inwoners van Schiedam. Op het hoogglans meer kleuren drukwerk is nergens iets van een keurmerk te ontdekken dat het hier zou gaan om kringlooppapier. Evenmin is het FSC-keurmerk te bespeuren, dat de grondstof voor (onder meer) het papier en papierproducten afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. De campagne staat haaks op wat de partij lokaal heeft beijverd: een extra snelle invoering van een ban op het huis-aan-huis verspreiden van reclame drukwerk, omdat folders een belasting zouden zijn voor het milieu.

De PvdA is momenteel in Schiedam-Oost actief met eenzelfde type flyer. Denk is afgelopen week al langs alle brievenbussen geweest met hun drukwerk. Beide partijen staan eveneens achter het bannen van reclamefolders.

GroenLinks spant de kroon. De zelfbenoemde milieupartij heeft ook vorige maand al bijna huis-aan-huis in de regio een folder verspreid – als geadresseerd drukwerk – onder het motto: Meer toekomst meer GroenLinks. De foldercampagne kwam in dezelfde week waarin GroenLinks Schiedam enthousiast reageerde op het vervroegd inperken van de verspreiding van reclamefolders in Schiedam (8 maanden eerder dan aanvankelijk de bedoeling was). GroenLinks wethouder Jeroen Ooijevaar kreeg daarbij steun van een ruime raadsmeerderheid.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

4 reacties op “MEER MILIEUBELASTENDE FOLDERS VOOR SCHIEDAMMERS

 1. Groen Links en al die andere zogenaamde milieupartijen zullen niet rusten voordat iedere boom vervangen is door een vogelvermalende windmolen of milieu onvriendelijk zonnepaneel.

 2. Ik zeg alleen maar over het milieu, dat als je aan jongeren zou vragen, alle elektrische luxe apparatuur aan de kant te zetten en terug naar de jaren vijftig, zonder mobieltjes en spelcomputers zodat je dan een stuk milieu vriendelijker zou zijn zegt nagenoeg iedereen nee.
  Verder ben ik er van overtuigd dat je de natuur niet kan dwingen.
  9000 jaar geleden was de Noordzee land .en is in die tijd ontstaan, nu praten ze over zeespiegel stijging.
  Hoe zou die Noordzee in 9000 jaar volgelopen zijn?
  Het diepste gedeelte is 380 meter.
  Groet jan

 3. Klimaatverandering is iets van de natuur en bestaat al veel langer dan de mens. We moeten dan ook niet de arrogantie hebben om te denken dat we dat kunnen stoppen.

 4. Het stemmen wordt mij makkelijk gemaakt, ik sluit alle partijen uit van mijn stem die een folder in mijn brievenbus hebben gedaan en de VVD sluit ik uit sinds die leugenachtige Rutte er de scepter zwaait. Blijft er niet zo veel meer over. Een goede partij heeft niet zoveel reclame nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *