Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

POLITIE INGESCHAKELD: AUTO ONDER STOF MAASSLUIS

MAASSLUIS- Een inwoner van Maassluis heeft de politie gebeld vanwege stof op zijn auto. De buren van de melden zijn aan het verbouwen. Hierdoor ligt er stof op auto van de Maassluizer. Of agenten even komen bemiddelen in de schoonmaakkosten.

Bij de meldkamer stelt men de vraag wanneer het gaat regenen. Antwoord: Volgens de meerdaagse weersvoorspelling staat maandag motregen op het programma. Vanaf woensdag worden steviger buien verwacht.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

8 reacties op “POLITIE INGESCHAKELD: AUTO ONDER STOF MAASSLUIS

 1. Als dit de grootste zorg is van de melder heeft hij een heel goed leven. Moeder natuur komt woensdag zijn auto wassen.

 2. Zo te zien is men met de buitenmuren bezig en hebben ze geen afdekzeil aan de buitenzijde van de bouwsteiger hangen. Lijkt mij dat het normaal is, dat je geen onnodige overlast veroorzaakt, als dat te voorkomen is door simpelweg te zorgen voor afdekzeil.

  Dat zie je in de normale bouw toch ook.

  Denk dat gruis op je auto nou niet bepaald goed voor je lak is.

 3. Wat een azijnpissers om de politie hiermee lastig te vallen. Kunnen mensen tegenwoordig niet meer mekaar aanspreken? Oké met sommige mensen is niet normaal te communiceren door een cultuur en taalkloof. Maar los het dan anders op. Maar kijkend naar de foto ( als deze bij het verhaaltje hoort) is hier geen sprake van een cultuur of taalkloof.
  Voor 2 euro kan je een auto afspoelen bij velen wasplaatsen. En als je dat te duur vindt en ook de benzine kosten te hoog vindt wacht je i.d.d. op de regen.

  De mogelijkheid bestaat dat het Saharastof is, het K.N.M.I. heeft hier recent voor gewaarschuwd.

  Saharastof kan helemaal vanuit Noord-Afrika via zuidelijke luchtstromen Nederland bereiken. Met regen kan het dan bijvoorbeeld onze auto’s of tuinmeubelen vies maken. Soms bevindt zich in de hogere luchtlagen fijn saharastof.

  1. Zo te zien is hier sprake van vernieling en daarvoor bel je de politie… Steen en voegengruis beschadigt de aanstonds de lak en is er ook niet zomaar even vanaf te spoelen zonder verdere schade.

   En inderdaad, met sommige mensen valt niet te praten Martin de kok.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *