Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAMSE VIERT 100e VERJAARDAG OP STOEP

SCHIEDAM- Een 100-jarige Schiedamse viert haar verjaardag noodgedwongen op de stoep voor de Strickledeflat aan de Burgemeester Stulemeijerlaan in Schiedam-Nieuwland. Omringd door haar familie, en iedereen die haar lief heeft, zit de eeuweling, overladen met bloemen en cadeaus, in een rolstoel op het wandelpad van het Strickledepark. Goed ingepakt met een dikke jas, omdat uitgerekend vandaag de buitentemperatuur toch wat tegenvalt voor een dame op leeftijd.

Voor de jarige is het orgel van Ton Roos ingehuurd, want ondanks alles is het vandaag groot feest rondom het 55+ complex. Glunderend kijkt de jarige toe, vanachter de trossen ballonen.

In de flat is weliswaar een zaaltje met bijbehorend toilet, dat bewoners, indien het vrij is gratis voor hun festiviteiten mogen gebruiken, maar vanwege de lockdown is dat nu ten strengste verboden.

Toch wordt er vanmorgen rond 11.00 uur al feestelijk getoost met champagneglazen terwijl het orgel van Roos nog een Hollandse  potpourri laat horen. Dit pakt niemand de 100-jarige nog af.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “SCHIEDAMSE VIERT 100e VERJAARDAG OP STOEP

  1. Gefeliciteerd! In en in triest dat het zo moet, maar ik vind het een schitterend initiatief. Als we nu het aantal vaccinaties een opvoeren van enkele tientallen per weer naar enkele miljoenen per week kunnen we weer een normaal feestje bouwen. Ik vrees echter dat ons kabinet met dit trage vaccinatiebeleid ons vakantiegeld binnen Nederland wil houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *