Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAMSE BEWONERSONDERSTEUNER WELKOM OP KANTOOR SOBO

SCHIEDAM- De bewonersondersteuner van de gemeente Schiedam is van harte welkom voor een werkplek bij het Schiedams Overleg Bewoners Organisaties (SOBO), zo klinkt het vanuit de koepelorganisatie van bewoners- en huurdersbelangenverenigingen. Niet langer is voor elke ambtenaar een vaste werkplek nodig op het stadskantoor van Schiedam. Tot die conclusie komt de gemeente op basis van de ervaringen tot nu toe met de crises (veroorzaakt door de lockdown).

Tot enkele jaren terug waren er drie bewonersondersteuners aanwezig op het kantoor van het SOBO aan de Singel. In april 2019 heeft de gemeente de subsidie aan het SOBO definitief beëindigd en is één ondersteuner verhuisd naar het tegenovergelegen stadskantoor.

De bewonersondersteuner ondersteunt bewoners- en huurdersbelangenverenigingen bij het uitvoeren van werkzaamheden en denkt mee over het opzetten en uitvoeren van diverse projecten. Daarnaast voert de bewonersondersteuner onderzoeken uit om meer te weten te komen over een bepaalde problematiek of over de tevredenheid van bewoners.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *