Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM PARTNERS ZOEKT NIEUWE DIRECTEUR

SCHIEDAM- Citymarketingorganisatie Schiedam Partners zoekt per 1 mei een nieuwe directeur. Gezocht wordt naar: ‘een communicatief sterke strateeg en netwerker. Flexibel en koersvast. Vertrouwenwekkend, verbindend en inspirerend. Relatiegerichte en politiek sensitieve teamspeler.’

De ideale kandidaat is bekend en heeft affiniteit met (een stad als) Schiedam, maar moet met een frisse blik naar de stad kunnen kijken, zoals de promotie, de politieke verhoudingen en de opdracht zoals de stichting deze heeft. Er is daarbij behoefte aan een persoon die de ambitie heeft zichzelf en de organisatie door te ontwikkelen. Zowel de interne organisatie als de impact die de organisatie heeft voor de stad Schiedam. 

Schiedam Partners is de stadsmarketingorganisatie van Schiedam en bekend van I-PUNT (VVV) in de Waag. Momenteel bestaat de organisatie uit 8 vaste medewerkers (6,1 FTE) inclusief medewerkers I-PUNT. Sinds haar oprichting in 2008 houdt Schiedam Partners zich bezig met de merkontwikkeling van de stad in opdracht van de gemeente.

Sollicitaties uiterlijk 12 februari 2021 via Schiedam Partners, t.a.v. Raad van toezicht Schiedam Partners , Nieuwstraat 36, 3111 JP Schiedam, of per email t.a.v. Chantal Bettonviel, Communicatieadviseur, c.bettonviel@sdam.nl.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *