Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ROTTERDAMMER (36) VERDACHT VAN STEEKINCIDENT VLAARDINGEN-WEST

VLAARDINGEN- De 36-jarige Rotterdammer H.C. H. is aangehouden als verdachte van het neersteken van een man in Vlaardingen-West. H. ging er op 13 september onmiddellijk vandoor, nadat hij in de Philips de Goedestraat een mes had getrokken en een bekende van hem in onder meer zijn arm had gestoken.

Deze week moet verdachte H. voor de rechter verschijnen voor een poging tot zware mishandeling.

Slachtoffer G.H.G. E. raakte om 22.49 uur gewond aan zijn arm en schouder. Behalve een mes kreeg E. ook klappen te verduren.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

5 reacties op “ROTTERDAMMER (36) VERDACHT VAN STEEKINCIDENT VLAARDINGEN-WEST

 1. Kijkend naar de eerste letter van de achternaam, (de letter H) zou het weleens, Hatice ve Zeynep, de achternaam kunnen zijn.
  Kijkend naar de eerste letter van de voornaam, ( de letter H) zou het weleens, Hassan kunnen zijn.
  Klinkt niet echt Nederlands.
  Ook zou de eerste letter van de achternaam, Hendriks kunnen zijn en de eerste letter van de voornaam Henk kunnen zijn. Klinkt Nederlands.
  Maar daar er geen nationaliteit bijstaat kan het zowel een Turk of Nederlander zijn, of Turk met ook een Nederlands paspoort.Maar kijkend naar diverse media en het misdrijf zou de verdachte deel kunnen uitmaken van een bepaald soort, waarvan het in de gevangenis oververtegenwoordigd is,
  Jij gaat er vanuit dat het geen Turk is, dat vind ik stigmatiserend, discriminerend, tot racisme toe. Per definitie ontkennen dat het geen Turk is, is hetzelfde als het ontkennen van de genocide op de Armeniërs, ondanks vele bewijzen, Kenmerkend voor radicale personen, alles ontkennen en andersdenkenden voor racist uitmaken en de Geuzennaam “Tokkie” misbruiken. Al bij al blijft het een figuur die lekker een tijdje opgesloten mag worden i.p.v. een lullig taakstrafje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *