Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OPENING COFFEESHOP OP PARKWEG SCHIEDAM-NIEUWLAND

SCHIEDAM- Volgende week start een coffeeshop op de hoek Parkweg-Noordvestsingel in Schiedam-Nieuwland. De zaak mag per 8 februari de deuren openen. Het gaat om een verhuizing van coffeeshop Bamboo vanuit de Boterstraat. De exploitant van Bamboo heeft toestemming van de gemeente om de voormalige Pizzeria en grillrestaurant Palmayra te betrekken, mits vanaf 8 februari de exploitatie in de Boterstraat wordt beëindigd.

In oktober 2019 is door de burgemeester een locatiekaart aangekondigd waarop wordt aangegeven waar vooral geen nieuwe coffeeshop wordt toegestaan. De kaart werd aangekondigd als onderdeel van een nieuwe procedure om een beschikbare coffeshopvergunning uit te kunnen geven.

Op de Parkweg worden geregeld wapens van straat gehaald door preventief fouilleren, maar ook met inzet van de Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV) wanneer een vuurwapengevaarlijke verdachte wordt ingerekend.
Politie en de wijkboa’s van de Lichtblauwe Brigade houden met regelmaat acties op het zuidelijk deel van de Parkweg tegen ernstige vormen van overlast.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 reacties op “OPENING COFFEESHOP OP PARKWEG SCHIEDAM-NIEUWLAND

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *