Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEBIEDSCOMMISSIE WIL DUIDELIJKHEID BEDRIJVENTERREIN OOST

HOEK VAN HOLLAND- Het is voor de Gebiedscommissie Hoek van Holland onduidelijk welke wijzigingen zijn doorgevoerd in het ontwerp bestemmingsplan bedrijventerreinen-Oost. De wijzigingen zijn het gevolg van de zienswijzen die zijn binnengekomen van omwonenden, bedrijven en het waterschap. De Gebiedscommissie vraagt het gemeentebestuur van Rotterdam om een overzicht van de wijzigingen. Op die manier kan de Gebiedscommissie dan weer besluiten het gemeentebestuur van een extra advies te voorzien.

Momenteel heeft de Gebiedscommissie onvoldoende overzicht op de wijzigingen. Dit geldt in het bijzonder de aanpassing in het ontwerp bestemmingsplan met betrekking tot het zogenoemde Mustangterrein. In het verleden is aangegeven dat dit gebied afgebakend zou worden met groen. De Gebiedscommissie zou dit ook graag weer terugzien in het nieuwe ontwerp bestemmingsplan. Ook hoopt men dat dit meegenomen wordt in de verkoop hiervan. Tijdens de presentatie is aangegeven dat hier rekening mee wordt gehouden, maar voor de commissie is onduidelijk hoe en in welke mate dit gebeurt.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “GEBIEDSCOMMISSIE WIL DUIDELIJKHEID BEDRIJVENTERREIN OOST

  1. Maak er een enorme wietplantage van. De handel moet na de lok doun weer op gang komen en die koffieshops hebben er genoeg klanten voore.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *