WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEEN NIEUWE SPORTZAAL MAASSLUIS IN 2021

MAASSLUIS- De sportzaal aan de Haydnlaan in Maassluis kan niet worden vervangen, gelet op de financiën van de gemeente. Dat krijgt de gemeenteraad te horen van het stadsbestuur. De raad heeft in de zomer van 2019 aangedrongen op een onderzoek naar alle mogelijkheden voor vervanging.

Over de oude zaal aan de Haydnlaan was eigenlijk al besloten dat deze niet zou worden vervangen. Al het beschikbare geld moest naar de Olympiahal. Daarvoor is al een bedrag van 6,9 miljoen euro nodig. Ook dat gaat voorlopig niet door. In de begroting 2020 is aangegeven dat de realisatie van een nieuwe Olympiahal niet in deze college periode zal plaatsvinden. Met de behandeling van de begroting 2021 is wel aangekondigd dat er onderzoek gaat plaatsvinden naar de binnensportaccommodaties.

Voor de sportzaal aan de Sportlaan zijn de plannen het meest concreet. De planvorming is inmiddels zover dat een architect het voorlopig ontwerp (VO) aan het maken is voor deze zaal. Ook de buurtparticipatie is opgestart. De te verwachten oplevering is augustus 2023.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *