WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SPANDOEK HOEK VAN HOLLAND: ‘CORONA=AGENDA 21’

HOEK VAN HOLLAND- ‘Corona=Agenda 21’, staat op een groot spandoek bij een van de horecagelegenheden aan het strand van Hoek van Holland. Agenda 21 staat voor het programma van de Verenigde Naties met betrekking tot ‘duurzame ontwikkeling’. Het getal 21 verwijst naar de 21ste eeuw. Tot nu toe hebben 178 Landen, inclusief Nederland, hun handtekening gezet onder Agenda 21.

Critici waarschuwen voor de vele misinterpretaties van Agenda 21, dat niets te maken zou hebben met de bescherming van de aarde, maar vooral staat voor een wereldwijde controle over alle menselijke activiteiten.

De laatste jaren was alles gericht op ‘Global Warming’, het belangrijkste wapen van Agenda 21. Ondanks diverse ontmaskeringen en grote groepen onafhankelijke wetenschappers die afstand hebben genomen van de Co2-opwarmingstheorie, blijven politici en media vasthouden aan het idee dat onze aarde ‘gered’ kan worden van klimaatverandering en dat er daarom hoge milieubelastingen moeten worden ingevoerd.

Inmiddels is ook duidelijk dat met Agenda 21 wordt bepaald wat u eet, wat u drinkt, waar u woont, hoe warm of koud uw woning is en hoeveel benzine u mag gebruiken voor uw auto. Deze strategie richt zich op zogenaamde natuurbescherming en duurzaamheid, maar heeft een onderliggend veel belangrijker doel; het weghalen van macht bij bestaande overheden door herstructurering van de politiek.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *