Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

7 DAGEN HONDERDEN INSPREKERS RECREATIEOORD HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- In totaal hebben 310 mensen zich gemeld bij de gemeente Rotterdam voor het inspreekmoment over de voorgenomen verkoop van het recreatieoord Hoek van Holland. Besloten is het inspreken op het stadhuis daarom te verdelen over meerdere dagen, van 9 tot en met 16 februari. Alle insprekers krijgen tussen de 3 en de 5 minuten spreektijd. Tot nu toe hebben 15 insprekers aangegeven dat zij uitsluitend een schriftelijke bijdrage zullen sturen. Het kan zijn dat het aantal aanmeldingen nog afneemt, omdat een aantal mensen heeft laten weten dat zij mogelijk aansluiten bij de bijdrage van anderen.

Het politieke debat met de wethouders Bas Kurvers (VVD) en Said Kasmi (D66) staat gepland op woensdagochtend 3 maart. Voorafgaand aan deze bespreking wordt voorgesteld de Ombudsman – indien zij dit wenst – een toelichting te laten geven op het proces en op de bezwaren die bij haar zijn binnengekomen. Vervolgens worden de Gebiedscommissie Hoek van Holland en de RAR in de gelegenheid gesteld in te spreken.

De wethouders hebben toegezegd voorafgaand aan het inspreekmoment te komen met een schriftelijke terugkoppeling van de gesprekken die zij met de recreanten hebben gevoerd; afgesproken is dat deze terugkoppeling in de eerste week van februari aan de gemeenteraad wordt toegezonden.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *