Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VROUW (28) MAASSLUIS SLOOPT CELLEN POLITIEBUREAU ROTTERDAM

MAASSLUIS- De 28-jarige Cypriotische H.Y. Y uit Maassluis heeft twee Antillianen en een Maassluizer bedreigd en vernielingen aangericht op het politiebureau. De vrouw is gedagvaard en moet zich komen verantwoorden voor de politierechter.

Volgens het Openbaar Ministerie (OM) heeft Y op 8 juli in Rotterdam een inwoner van die stad bedreigd met zware mishandeling, door meermalen met een briefopener, stekende bewegingen te maken in de richting van het beoogd slachtoffer en dreigend de woorden toe te voegen: ‘Ik ga je neersteken’, althans woorden van gelijke dreigende aard of strekking. Vervolgens is de fiets van de Rotterdammer vernield en onbruikbaar gemaakt.

Op 12 april is de vrouw aangehouden nadat ze een of meerdere malen met mes stekende bewegingen maakte richting twee Antillianen. De twee kregen te horen : ‘Ik ga je dood steken.’

In de nacht van 12 op 13 april 2022 heeft de vrouw het arrestantenverblijf, op politiebureau Doelwater in Rotterdam, onbruikbaar gemaakt. Dit herhaalde zich in de isoleercel op politiebureau Doelwater.

2 reacties op “VROUW (28) MAASSLUIS SLOOPT CELLEN POLITIEBUREAU ROTTERDAM

  1. Hoe kun je een cel stukmaken? Zo’n ding is toch van beton en staal? Of was het de verschrikkelijke hurk die groen werd en bovennatuurlijk sterk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *