WATERWEG ACTUEEL

HENNEPPLANTAGE SCHIEDAM-WEST OPGEROLD

HENNEPPLANTAGE SCHIEDAM-WEST OPGEROLD

SCHIEDAM- In Schiedam-West is vanmiddag een hennepkwekerij ontmanteld.

In een pand in de Sint Liduinastraat stonden tweehonderdvijftig wietplanten. Tegen de kwekerij is opgetreden door de politie , gemeente en Stedin. Voor de kwekerij werd lillegaal stroom afgestapt.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de dader(s), als deze wordt aangetroffen worden de ontmantelingskosten verhaal.

De ontmanteling is onderdeel van de bestuurlijke aanpak hennepteelt, die sinds 1 januari 2009 actief is om overlast van hennepkwekerijen te bestrijden. De gemeente werkt samen met politie, Stedin en woningcorporaties aan het bestrijden van hennepkwekerijen. Hennepkwekerijen vormen een risico op brandgevaar, stank- en wateroverlast. Vaak gaan er criminele organisaties achter schuil. Meer informatie of tips over hennepkwekerijen bij u in de buurt? Meld dit bij de politie via 0900-8844 of als u onbekend wil blijven bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Webradio Torpedo

juni 13th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *