Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ONGEDULDIGE AUTOMOBILIST MAASSLUIS TREKT VUURWAPEN

MAASSLUIS- De politie komt graag in contact met getuigen van het incident in Maassluis-Oost waar met een vuurwapen zou zijn gedreigd in de Wouwermanstraat.

Zaterdagmiddag liep een jongeman door de straat toen er een kennis langs reed. De kennis remde om gedag te zeggen. Een man in een auto reed hierachter en moest daardoor wachten. Dit wekte woede bij de wachtende automobilist die daarop een (op een) vuurwapen (gelijkend voorwerp) trok.

De man reed in een Volvo V40.

Wie tips heeft kan bellen naar de politie op 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

2 reacties op “ONGEDULDIGE AUTOMOBILIST MAASSLUIS TREKT VUURWAPEN

  1. Dat irriteert mij ook, nodeloos stilstaan en de weg blokkeren.
    Heb je haast, dan gaat er een auto midden in de straat stilstaan om doodleuk een babbeltje te maken (vaak kan je nog geen eens verstaan waarover het gaat) of de bestuurder gaat op z’n dooie gemakje spullen, bejaarden in of uitladen en naar binnen brengen, terwijl er 10 meter verder een parkeerplaats is. Als je er wat van zegt heb je bonje. Met de P.M.N.Lichten denken ze alles te mogen. Zelfde soort randmongolen die met 90 km/u op de linkerrijbaan rijden op een twee of driebaanssnelweg. Haal je dat soort rechts in, heb je een prent.

  2. De soort die het vaakst de auto dubbel zet terwijl er voldoende parkeerplaatsen zijn is toch politiepetje. Maar zoals de V-40 piloot al besfte zou schieten de boel nog meer vertragen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *