Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VROUWEN BESTELEN VLAARDINGSE (87) VAN SIERADEN

VLAARDINGEN- Bij een 87-jarige bejaarde in Vlaardingen-Holy zijn sieren gestolen door twee vrouwen via een babbeltruc.

Bij de woning van de vrouw aan de Kwikstaartweg werd afgelopen woensdagavond tussen 17.00 en 18.00 uur aangebeld. Na het openen stapte twee vrouwen naar binnen met het verhaal dat ze eten over hadden en of de bejaarde misschien een bordje had waar ze het op konden leggen, want weggooien was zonde. De vrouw kreeg al wat argwaan en werkte het tweetal de deur uit.

Op dat moment leek er niets aan de hand, totdat zij de volgende dag in een andere kamer opmerkte dat er kastjes openstonden die normaliter gesloten waren. Hieruit bleken sieraden weggenomen te zijn. Vermoedelijk was er daarom op zijn minst een derde verdachte bij betrokken.

De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u iets verdachts gezien of zijn deze vrouwen wellicht ook bij u aan de deur geweest met een zelfde soort verhaal, dan komt de politie graag met u in contact. Ook wanneer u over beelden beschikt van bijvoorbeeld uw deurbel en deze nog niet gedeeld heeft met politie, horen zij graag van u. Bel 0900-8844.

3 reacties op “VROUWEN BESTELEN VLAARDINGSE (87) VAN SIERADEN

  1. Stelletje vuillakken dit soort. Totaal geen respect voor ouderen.
    Gelukkig vindt mijn moeder, van bijna 90, het eten van Marokkaanse couscous, Poolse Bigos of Bulgaarse Guvech niet gezond. Dus zij zal deze vriendelijke dames nooit binnenlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *