WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VVD KOMT MET VRAGEN OVER HUISELIJK GEWELD SCHIEDAM

SCHIEDAM- De VVD in de Schiedamse gemeenteraad wil precies weten hoe het zit met de meldingen over huiselijk geweld in Schiedam. Dit naar aanleiding van de rapportage over Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond (VTRR), de organisatie waar u terecht kunt bij vermoedens of hulp tegen kindermishandeling en huiselijk geweld.

In juni zijn er – volgens de rapportage – 63 meldingen geweest bij VTRR. De VVD hoort graag van het gemeentebestuur om hoeveel unieke (eerste) meldingen het dan gaat? ‘Er zijn 19 meldingen doorgezet. Wat is er gebeurd met de overige 44 meldingen? Hoeveel meldingen per gezin worden er gemiddeld gedaan gedurende de periode van een jaar? Hoeveel adviesvragen worden procentueel later alsnog een melding? Is het mogelijk om iets te zeggen over de wachttijd (na een melding) en de doorlooptijd als een melding wordt doorgeleid?’

Eén gedachte over “VVD KOMT MET VRAGEN OVER HUISELIJK GEWELD SCHIEDAM

  1. Wat een gelul, de meeste gevallen worden niet gemeld. Nu komt Afghanistan massaal binnen en gaat de veeveedee zich weer afvragen waar de toename van geweldsincidenten vandaan komt. Straks vinden ze ook wel een excuus om heel Pakistan binnen te halen. Over die 25000 Afghanen gesproken, ik geloof echt niet dat die twintig soldaten van ons 25000 tolken in dienst hadden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *