Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VOORZICHTIGE KRITIEK SCHIEDAMSE VOLKSVERTEGENWOORDIGERS OP QR-PAS

SCHIEDAM- Een ruime raadsmeerderheid in Schiedam houdt vooralsnog de kaken stevig op elkaar waar het de covid-maatregelen betreft. Ook op sociale media blijft het stil. Alleen via Twitter laten de raadsleden van Lokaal Onafhankelijk Schiedam (LOS) het achterste van hun tong zien.

Tot op de dag van vandaag is het sars-cov-2 virus nog nooit in een laboratorium onder een microscoop geïsoleerd (vastgelegd). Bij de PCR-tests wordt daarom gebruik gemaakt van een benadering van Sars-cov-2 die een computer heeft berekend.
In navolging daarvan, kan er ook geen veilig en werkzaam vaccin worden ontwikkeld.
Raadslid Arie Villerius (LOS): ‘Nog even volhouden gevaccineerden, Rutte zegt dat je na 25 sept., na 1.5 jaar, je eigen vader of moeder weer mag omhelzen en vasthouden. Wat gaat het goed in Nederland hè.’ Monique Rotteveel, fractievoorzitter van LOS, vult aan: ‘Gevaccineerd….bewijs laten zien, kan je gewoon corona hebben. Ongevaccineerd…. testen, GEEN corona? Dan samen in de horeca, wat is hier de logica van?’

Alleen de fractie Denk is vorig jaar december, in de gemeenteraad, al opgestaan tegen de covid-kolder. Denk stelde kritische, schriftelijke vragen nadat de burgemeester had gepleit voor het verplicht toedienen van de ongecontroleerde, experimentele gentherapie bij gezonde mensen.

In Vlaardingen maakt de fractie Boers er geen geheim van achter de tegenstanders van de QR-pas te staan. De fractie is een van de ondertekenaars van de petitie (binnen nog geen 6 dagen door ruim een kwart miljoen mensen ondersteund).

Tekenen kan HIER.

2 reacties op “VOORZICHTIGE KRITIEK SCHIEDAMSE VOLKSVERTEGENWOORDIGERS OP QR-PAS

  1. Lekker slim hoor, even de kaken op elkaar, de publieke opinie afwachten en dan de mening van de meerderheid kiezen. Dat levert komend jaar stemmen op. Dat Denk tegen is begrijp ik niet. Een voor hen onbekend gen inspuiten dat vele levens redt en vrijheid biedt kun je niet wegstemmen. Zeker niet als je zelf de kronkel in je hoofd hebt om ieder gezond jongetje kort na zijn geboorte te verminken door onnodig een stukkie van zijn lul af te snijden.

  2. Denk is overtuigend een Moslim partij en vooral gelovigen zijn tegen vaccinatie. Wij hebben in Schiedam geen andere achterlijk geloofsovertuiging partij dan Denk. Als er een Christelijke zwarte kousen partij in Schiedam zou hebben, zou die ook tegen zijn. Daarnaast heb je ook mensen die de vaccinatie weigeren uit principe, achter die mensen kan ik staan. Hier is geen incest leider die het verbied, is een eigen keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *