Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GROF GEWELD EN VERNIELING BIJ RUZIE SNACKBAR VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De 44-jarige hindoestaanse Surinamer Kumar R. uit Vlaardingen moet voor de rechter verschijnen naar aanleiding het geweld en de vernieling die hij op 9 april zou hebben aangericht bij snackbar en lunchroom ’t Lootje aan de Loper in Holy. Daarnaast heeft de man meerdere politieagenten beledigd. Momenteel verblijft R. in de gevangenis van Dordrecht.

Bij de snackbar heeft R. ruzie gemaakt en een glazen fles tegen het achterhoofd van een aanwezige gegooid, met als gevolg een hoofdwond. Een andere bezoeker is mishandeld, omdat R. hem tegen de kaak heeft gestompt en op het hoofd heeft geslagen. Ook is een kopstoot uitgedeeld. Vervolgens sneuvelde een ruit van de horecagelegenheid.

Bij zijn aanhouding heeft R. twee agenten bedreigd met de woorden: ‘Geloof me, als ik straks buiten sta, dan maak ik je dood. Ik zweer het. Kankerhond. Ik maak je dood. Kankerlijer. Ook Poetin komt jou doodmaken. Kankerlijer. Ik trek je zo door de ruit heen en maak je kanker dood’, althans woorden van gelijke dreigende aard of strekking.

Op het politiebureau in Rotterdam heeft R. medewerking geweigerd aan een ademanalyse. Wel zijn ook daar politiemedewerkers beledigd met woorden als: ‘Kankerwout’, ‘kanker jood’, ‘kanker flikker’ en ‘kanker witte’.

De verdachte had op dat moment nog een proeftijd wegens een eerdere veroordeling: een voorwaardelijke gevangenisstraf voor de duur van 3 weken met een proeftijd van 2 jaar.

1 reactie op “GROF GEWELD EN VERNIELING BIJ RUZIE SNACKBAR VLAARDINGEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *