Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HUIVERING OM ‘LINKSE NOS’ BIJ LOKALE OMROEP SCHIEDAM

SCHIEDAM- De lokale omroep van Schiedam wordt nog politiek-correcter dan nu al het geval is wanneer aangekondigde verbeterplannen worden doorgezet. Dat vreest in elk geval raadslid Arie Villerius (LOS).

Villerius: “Er komen nu twee NOS-medewerkers tijdelijk in dienst, maar wordt het kwalitatief dan beter? En wat gebeurt er als ze weer weggaan? Lokaal Onafhankelijk Schiedam vermoedt dat onder aanvoering van de twee NOS-medewerkers de berichtgeving nog linkser en geïndoctrineerd wordt door de omroep. Je mag uitzenden wat je wilt, mits het maar aan de NOS-richtlijnen voldoet.”

De gemeenteraad beslist volgende week over een advies aan het Commissariaat voor de Media over een verlenging van de zendvergunning voor de Schiedamse omroep met nog eens 5 jaar.

14 reacties op “HUIVERING OM ‘LINKSE NOS’ BIJ LOKALE OMROEP SCHIEDAM

   1. Natuurlijk. Een interview met een geprezen wetenschapper afdoen als een vaag linkie. Maar wel je oren laten hangen naar kletspraat van omhooggevallen dierenartsen en een geflipte schoolmeester die het belang van de Nieuwe Wereldorde dienen.

    Voor gezonde mensen (ook ouderen!!) is corona absoluut geen gevaar de vaccinaties wel.

 1. Dat Schie TV heeft de afgelopen periode onophoudelijk desinformatie verspreid over corona. Dagelijks besmettingen melden waar het om positieve testresultaten gaat. En aan het begin van de gekte ook dagelijks zogenaamde coronadoden melden (ja hallo, allemaal hoogbejaarden met tig onderliggende ziektes!!). En nu is de vraag of de stekker uit dat Schie moet? Dat ze toch het rambam krijgen. Stelletje leugenaars dat het d’r zijn.

  Maar gefeliciteerd Schietje, vanaf morgen kent Nederland medische apartheid. Hebben jullie actief aan bijgedragen door ons niet te informeren over de feiten. Dik 1,5 jaar berichten over de griep alsof het een pandemie betref. De media is het virus.

  1. Nou beppie, als je zegt dat het virus maar een ‘griepje’ is, ga je dan later op de IC aan de beademing ook nog kermen dat het maar een ‘griepje’ is?!

   Wappie.

   1. Lockdownie laat je eerste eens goed informeren. Dat zogenaamde coronavirus is gewoon de eeuwen oude griep met een andere naam. Alle jaarlijkse doden die bij een griepgolf horen zijn uit de statistieken verwijderd en gelabeld als coronaslachtoffers. En jij trapt daar in.

    De IC’s hebben nooit een capaciteitsprobleem gehad. Ook dat bakerpraatje valt de media zeer kwalijk te nemen.

    De kans om op een ic te landen ivm corona is 0.001%!! De kans daar te belanden wegens hartfalen of een verkeersongeval ligt in de procenten. Dus fors hoger.

    Laat je INFORMEREN!

   2. Beppie gáát niet aan de beademing, ook een tokkie heeft principes en ze wijst als het zo ver is alle hulp van de hand. Iets wat niet bestaat kun je ook niet bestrijden zal ze dan zeggen.

    1. Als het waar zou zijn dat vaccinatie Het middel zou zijn, hoeft Bep en met hem velen zich geen zorgen te maken. Er zijn dan zoveel mensen gevaccineerd dat de kans om besmet te raken minder dan 000,1 % zou zijn.
     Helaas zijn er nog steeds mensen die door het vermeende virus zowel in het ziekenhuis op verpleegafdeling als ic belanden, ondanks dat ze gevaccineerd zijn. Binnenkort gaat het aantal coronadoden weer toenemen. De gewone griepperiode breekt weer aan. Helaas bestaat de gewone griep niet meer, die levert vrijwel geen centjes op.

 2. Er valt ongeveer 1 drugsdode per dag, maar er overlijden 15 mensen per dag aan alcohol.
  En wat denk je van roken? Het afgelopen jaar overleden meer dan 20.000 mensen aan gevolg van roken.
  20.000! Dat is meer dan alle coronagevallen bij elkaar. En die cijfers zijn ook nog eens verre van zuiver.

  1. I.d.d dit heb ik ook al zovaak geschreven en de feiten kloppen. Het ergste van al is dat niet rokers (mensen die echt nooit gerookt hebben) niet de huilie huilie figuren die nu vrijwel allemaal COPD of longkanker hebben en zijn gestopt met roken, en nu hard klagen over roken. Dat zijn dezelfde “viezerikken” die door hun Asociale rookgedrag vele mensen letterlijk ziek gemaakt hebben met hun verslaving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *