WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGEN SLUIT GRENZEN SCHIEDAM

Eksterlaan 2VLAARDINGEN- Om de toegang tot het Schiedamse Sportpark A4 te belemmeren plaats de gemeente Vlaardingen meerdere planten met stevige doorns nabij de dammetjes richting Vlaardings grondgebied. Bij alle dammetjes ten noorden van de Europaboulevard komen nog dit plantseizoen brede hagen van twee rijen dik. Dit alles op verzoek van de Vlaardingse gemeenteraad.

De beplanting met Hondroos en Vuurdoorn is het sluitstuk van de twist tussen de gemeenten Vlaardingen en Schiedam over de toegang tot het nieuwe sportpark. Vlaardingers aan de Eksterlaan en in de Hoevenbuurt zijn tegen de aanleg van de wegen en paden naar het sportpark. Zij vrezen parkeerdruk en verkeersonveiligheid.

Over de dam bij de Eksterlaan komt overigens een tijdelijke bouwverkeer. Onder voorwaarden is een vergunning afgegeven aan de aannemer.

 

Zie ook: Balletschool voor route Eksterlaan Vlaardingen.

Verzet Eksterlaan Vlaardingen houdt aan.

Toch Vlaardings fietspad naar Sportpark A4.

 

Eén gedachte over “VLAARDINGEN SLUIT GRENZEN SCHIEDAM

  1. Ja,ja onder voorwaarden.Allemaal bullshit.Schiedam blijkt geen geld over te hebben voor tijdelijke ontsluitingsweg (te duur?)of weer een politiek spelletje?Als de (tijdelijke???)ontsluitingsweg er is,dan is de weg vrij ,voor een permanente!Juist en dat is waar de bewoners voor van de Eksterlaan zo op tegen waren en ook hun gelijk in hebben gekregen.Het is en blijft een Schiedamse zaak!Dus ligt daar dan ook de oplossing!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *