RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VOORSTELLING LEEF! IN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Actrice Jamie Grant – bekend van haar rol in Flikken Maastricht- speelt morgenavond in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen. Grant vervuld de hoofdrol in de voorstelling LEEF!, gebaseerd op hert gelijknamige boek van Laura Maaskant.

LEEF! vertelt over Laura, een jonge vrouw met een ongeneeslijke vorm van kanker, die besloten heeft zich niet verder te laten behandelen. Ze besluit met zichzelf in het huwelijk te treden om trouw te beloven aan zichzelf en het leven. Aan de vooravond van dit huwelijk neemt ze nog één keer de speech door die ze de dag erop zal houden. Alle gebeurtenissen van de afgelopen jaren passeren de revue.

Er was een boek en nu komt er een theatervoorstelling. Laura Maaskant kon in het begin amper geloven dat haar gedachtegoed, dat ze in het boek LEEF! beschrijft, zó enthousiast wordt ontvangen dat duizenden mensen haar boek lazen en dat productiehuis Solo Stories er nu een voorstelling van brengt, gespeeld door actrice Jamie Grant. Een prachtige, inspirerende voorstelling die op zaterdag 23 januari in de Stadsgehoorzaal te zien is.

Op zaterdag 23 januari staat LEEF! in de Stadsgehoorzaal (aanvang 20.30 uur). Kaarten zijn 17,50 euro (12,50 euro CJP) en kunnen gereserveerd worden via de website van de Stadsgehoorzaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *