Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HOOP OP ONTSLUITINGSWEG VLAARDINGEN

Tot aan de exacte gemeentegrens van Vlaardingen is een brug met duiker aangelegd voor de gewenste ontsluitingsweg naar Sportpark A4.
Tot aan de exacte gemeentegrens van Vlaardingen is in oktober een brug met duiker aangelegd voor de gewenste ontsluitingsweg naar Sportpark A4. Vlaardingen doet er alles aan deze ontoegankelijk te maken.

SCHIEDAM- Wethouder Marcel Houtkamp (D66) blijft geloven in het gebruik van alle parkeervleugels rond Sportpark A4 in Schiedam. Eventueel kan de Brederoweg in Schiedam dienen als ontsluitingsroute richting de parkeerplaatsen aan de Vlaardingse kant van het park. Dat heeft wethouder Marcel Houtkamp (D66) dinsdagavond gezegd tijdens de raadscommissie.

Vlaardingen weigert mee te werken aan de aanleg van een weg over Vlaardings grondgebied naar het Schiedamse sportpark. Daardoor lijkt een deel van de parkeerruimte onbenut te blijven, maar Houtkamp ziet nog mogelijkheden in nieuw overleg met de Gemeente Vlaardingen. Er zouden misverstanden zijn over het raadsbesluit dat Vlaardingen heeft genomen, zo meent Houtkamp.

Vlaardingen heeft zich in oktober uitgesproken tegen de aanleg van een ontsluitingsroute via de Eksterlaan. Dit na protesten van bewoners van de Eksterlaan.  De Vlaardingers vrezen voor verkeersdruk.

 

Zie ook: Verzet Eksterlaan Vlaardingen houdt aan.

Vlaardingen zegt nee tegen plan Schiedam.

Schiedam voorspelt verkeersproblemen Vlaardingen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *