Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BOEKWINKEL SCHIEDAM MOEIZAAM

SCHIEDAM- Er is tot nu toe 16.500 euro opgehaald met tweede crowdfundingsactie voor een boekwinkel aan de Hoogstraat in Schiedam. Een eerste poging om tenminste 40.000 in te zamelen mislukte in november via CrowdAboutNow.

De boekenkasten en tafels van Boekhandel Van Leeuwen zijn overgenomen door Jongen.
De boekenkasten en tafels van Boekhandel Van Leeuwen zijn overgenomen door Jongen.

Initiatiefnemers Annette Jongen blijft geloven in de kansen voor het Schiedams Boekhuis. Ze is alvast begonnen in een pand op de Hoogstraat nummer 106. Recent nam zij al de boekenkasten en tafels van Boekhandel Van Leeuwen over. Op 23 januari vindt er van 12.00 tot 16.00 uur een nieuwjaarsreceptie plaats en op die dag kan men tegen vergoeding boeken laten taxeren door Arie Molendijk van Molendijk Boeken uit Rotterdam.

Het eigenlijke doel is om 40.000 euro binnen te halen voor financiering van onder meer de voorraad en digitale diensten. Hoe meer geld er bóven de 20.000 euro wordt binnengehaald, hoe groter de kans dat de overige financiering middels andere kanalen kan worden gerealiseerd. De teller staat nu op ruim 16.500.
In de winkel op de Hoogstraat 106 is een informatiestand ingericht. Het bedrijfsplan ligt daar ter inzage, evenals kopieën van de overeenkomsten. Belangstellenden kunnen direct een waardebon kopen.

 

Zie ook: Crowndfunding voor Boekhuis Schiedam begonnen.

Nieuw plan boekwinkel Schiedam.

Poging tot nieuwe boekwinkel centrum Schiedam.

Einde boekhandel Van Leeuwen Schiedam.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *