WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEDICHTEN WORKSHOP SCHIEDAM

MAC Brandersstad is een cliëntgestuurd activiteitencentrum voor mensen met een psychiatrische achtergrond en de wijk. MAC Brandersstad is onderdeel van DOEL, GGZ-Delfland.
MAC Brandersstad is een cliëntgestuurd activiteitencentrum voor mensen met een psychiatrische achtergrond en de wijk. MAC Brandersstad is onderdeel van DOEL, GGZ-Delfland.

SCHIEDAM- MAC Brandestad in Schiedam organiseert op woensdag 13 januari van 13.30 tot 15.30 uur een gedichtenworkshop met het thema herinneringen, onder leiding van Freek Boon, Humanist bij GGZ-Delfland.

Van 28 Januari tot 3 Februari is de Poëzie week. In het kader hiervan gaat u in deze workshop aan de slag om zelf een gedicht te maken. Het thema is herinneringen.

Welke onderwerpen inspireren u ? Hoe geeft u uw eigen gedachten en gevoelens vorm?  U hoeft geen ervaring te hebben, alleen interesse.

U kunt iets meebrengen wat een herinnering oproept, als inspiratiebron.Ook zullen er gedichten worden voorgedragen, deelnemers kunnen ook een eigen of een lievelingsgedicht meebrengen.

De workshop zal ruim de mogelijkheid bieden om zelf te oefenen en desgewenst om aan anderen de gedichten voor te lezen (het kan, het hoeft zeker niet).

Doe vooral mee als u iets wilt proberen. Het gaat om het plezier en het prettig bezig zijn met taal, woorden, gedachten, gevoelens en uiteindelijk gedichten.

Als u wilt kan uw gedicht als `Gedicht van de maand` in de Te DOEN worden geplaatst. Op de website van Denkraam is ook ruimte voor gedichten.
Meer informatie over andere activiteiten op www.poëzieweek.com

Graag aanmelden voor maandag 11 Januari bij de balie van MAC Brandersstad of 010-2463724. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers.

Meer informatie bij Miriam Korevaar.

Adres: MAC Brandersstad, Spinhuispad 19, Schiedam

 

Zie ook: Gedichten schrijven bij MAC Branderstad Schiedam.

MAC Branderstad Schiedam ook ’s-Avonds open.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *