Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MEERDERE WEEKENDAFSLUITINGEN A20 VOOR BLANKENBURGTRACÉ

VLAARDINGEN- In september en oktober wordt in drie weekenden de A20 richting Hoek van Holland tussen het Kethelplein en Maassluis afgesloten. Dit is nodig, omdat bouwconsortium BAAK weer verschillende werkzaamheden uitvoert voor de Blankenburgverbinding.

In september en oktober wordt gedurende drie weekenden de A20 richting Hoek van Holland tussen het Kethelplein en Maassluis afgesloten. Het gaat om:

vrijdag 9 september tot maandag 12 september
vrijdag 23 september tot maandag 26 september
vrijdag 7 oktober tot maandag 10 oktober

De afsluitingen zijn steeds van vrijdagavond 22.00 uur tot maandagochtend 05.00 uur. De opritten bij de Holysingel en de Marathonweg zijn vanaf 21.00 uur afgesloten. Op de rijbaan richting Rotterdam is tussen Maassluis en het Kethelplein de linkerrijstrook dicht.

De ervaring leert dat de afsluiting van de A20 voor drukte zorgt op de wegen in Maassluis en Vlaardingen. Vooral op de Maassluissedijk worden vertragingen verwacht die kunnen oplopen tot meer dan een half uur. Het advies aan reizigers: volg de omleidingsroutes of neem de metro of de fiets. De omleidingsroutes zijn langer dan de binnendoorroutes, maar het verkeer stroomt hier beter door en daardoor zijn ze sneller. Om sluipverkeer te voorkomen zijn de Broekpolderweg en de Zuidbuurt afgesloten voor doorgaand autoverkeer. Verkeersregelaars verwijzen automobilisten naar de omleidingsroutes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *