Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CU-SGP VLAARDINGEN WIL ECHTSCHEIDINGEN VOORKOMEN

VLAARDINGEN- In Vlaardingen moeten ouderschapscursussen worden aangeboden en informatie over relatieondersteuning en echtscheidingspreventie. Dat staat in het verkiezingsprogramma van de CU-SGP. Volgens de gezamenlijke partijen vormen stabiele, sterke en liefdevolle gezinnen de veilige basis voor gelukkige kinderen die zich goed kunnen ontwikkelen. De CU-SGP wil daarom dat ouders met kinderen handvatten aangereikt krijgen om te kunnen bouwen aan hun relatie en het ouderschap. Zo moet de geboortezorg niet alleen gericht zijn op de lichamelijke voorbereiding op de komst van een kindje, maar ook op de mentale voorbereiding.

Uit het verkiezingsprogramma: ‘In de huidige cultuur zijn de verwachtingen van relaties hoog en tegelijkertijd is trouw in relaties niet vanzelfsprekend. De afgelopen decennia is het aantal echtscheidingen en verbroken relaties fors toegenomen. Voor kinderen is de echtscheiding van hun ouders vaak bijzonder ingrijpend. Inzet op ondersteuning en preventie bij relatieproblemen is nodig, omdat daarmee kinderen in hun kwetsbare positie worden beschermd en veel relatieleed voor ouders wordt voorkomen.’

2 reacties op “CU-SGP VLAARDINGEN WIL ECHTSCHEIDINGEN VOORKOMEN

 1. Woutertje Woutertje

  Als dat je verkiezings campagne wordt.
  Dan heb je het echt niet begrepen .
  Vlaardingen kampt met grote problemen woningnood/ criminaliteit /binnenstad leegloop/.etc
  En dan kom jij met je opgestoken vingertje met het grote boek.
  over trouw relaties.
  Ik heb daar geen gemeentebestuur voor nodig.
  Man wees wijzer en ga prediken voor eigen parochie.

 2. Op televisie is iedereen BOOS, cu en sgp. Na de verkiezingen zijn uw stemmers BOOS omdat u niet waar kunt maken wat u zegt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *